Květ + 2 |
|
(5.11.2012 19:09:39) Nepodnikáte někdo v této oblasti? Co obnáší mít stánek se zmzlinou?
Kolik tak může stát pronajmutí obecního pozemku, jaké jsou reálné náklady, spotřeba elektriky?
|
Rotem |
|
(5.11.2012 19:13:34) A taky nezapomen na hygieniky.
Kamarad mel stanek se zmrzlinou a mel i partnera a nakonec odesel jinam, nevydelal tolik.
Drzim palce
|
|
MÍŠA&FÍK |
|
(5.11.2012 19:40:32) Kamarádka s manželem mají několik strojů na zmrzlinu....nevím detaily, ale je to dost náročný - co tak pozoruji.
Musí sehnat slušné místo, které odpovídá hygieně, to místo zaplatit, což není nic levného, pronajímatel moc dobře ví, že za slušné místo se platí "zlatem", pak sehnat někoho, kdo bude zmrzlinu točit - s tím bývají největší starosti, pak se musí modlit, aby bylo slušné počasí, když je hnusně, nikdo si zmrzlinu nekoupí, stále musí být v pohotovosti řešit okamžitě jakékoliv problémy (oba mají svou práci, tohle mají jako vedlejší příjem).......a na zimu je potřeba místo, kam stroje zazimovat.
No, a hlavně musíš mít dobrou zmrzku, že ???
|
MÍŠA&FÍK |
|
(5.11.2012 21:20:13) Jo, kamarádka má točenou.
Musí mít zázemí nějaké provozovny...nejlépe asi s prodejem potravin(restaurace, bufet apod.) - právě kvůli tomu, aby dodrželi všechny předpisy hygieny.
|
|
|
Kač. ♀ + ♂ |
|
(5.11.2012 19:49:26) Jak psaly holky hygiena to je základ jak máš problém s hygienou tak to můžeš zavřít. Dobré receptury, dobré suroviny, dobrý stroj, dobrou obsluhu, milou prodavačku, dobré místo.
Otázka jakou chceš dělat točenou nebo kopečkovou? Já jsme brigádničila za mlada prodáváním zmrzky a máma dělala roky v cukrárně.
|
|
|