Andrey |
|
(1.10.2012 12:29:23) nema nekdo tip, jak na nej? Cele leto jsem ujizdela na ovocnych sorbetech z Fruitisima..ovsem dost to leze do penez a tak si rikam, ze prece udelat takovy mangovy sorbet, nemuze byt tezke? Budu rada za recepty jak na mangovy sorbet, tak na ostatni..bananovy, jahodovy... (zrovna tu mam zrale mango tak bych se do toho dala)
|
Ursus+3 |
|
(1.10.2012 13:12:51) apetit nezklame: http://www.apetitonline.cz/recepty/6203-mangovy-sorbet.html
|
|
prskavky |
|
(1.10.2012 13:47:51) Teď jen odbočím. Omdlela by jsi, kdyby jsi nahlídla do rozpočtu Frutisima a zjistila jaká je výrobní cena jednoho kopečku :)
|
Andrey |
|
(1.10.2012 16:51:31) a tomu i verim ..minule jsem malem omdlela, kdyz jsem mela platit za sebe a syna 3 kopecky zmrzliny (btw..ale docela by me to zajimalo)
|
prskavky |
|
(1.10.2012 18:05:07) Dělala jsem tam čtyři roky, časem i vedoucí, při škole. To tehdy ještě majitel začínal s dvouma malýma stánečkama a ceny byly taky jinde. Každopádně - cena kopečku "pravé italské" vychází asi na 3Kč :) U těch prémiovek a exlusive si připočti kačku nebo dvě
|
|
|
|
Vítr z hor |
|
(1.10.2012 18:40:34) Rozmixuješ dužinu manga, přidáš vodu s práškovým cukrem a citronovou šťávu a můžeš dát do zmrzlinovače. Neboj se trochu přesladit, ve zmrzlém není cukr moc cítit. Do manga můžeš zkusit přidat různé koření, mám ráda třeba chili, možná nějakou exotiku, skořici nebo tak. Jestli si vzpomínám dobře, do mangového sorbetu není třeba dát bílek.
Ale nevím, kolik toho uděláš z manga, na decentní množství jsem potřebovala asi 4–5 velkých.
|
|
|