| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start

 Celkem 4 názorů.
 x x 


Téma: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(12.6.2012 21:15:37)
Ahoj všem, kdo pečou v domácí pekárně. Bereme sebou na dovču domácí pekárnu a ráda bych vždycky využila odložený start, tj. vše naházím do pekárny - vodu se směsí a navolím několik hodin odložení. Nevím ale, co se stane s těmi kvasnicemi, kteří přijdou do styku s vodou? Peču v pohodě, ale zatím jsem nezkoušela, co to udělá. Víte někdo? Nakyne to pak? Díky.
 Oggová 


Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(12.6.2012 21:17:08)
Dělám to tak a není s tím žádný problém, chleba se upeče normálně.
 x x 


Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(12.6.2012 21:35:58)
Dík, to jsem potřebovala slyšet ~z~.
Ještě to pro jistotu vyzkouším. :-)
 Suza007 


Re: Chlebové směsi s kvasnicemi a odložený start 

(13.6.2012 9:30:15)
Žubko,
ale ony ty kvasnice nepřijdou do styku s vodou. Do domácí pekárny dám napřed vodu, nato mouku a navrch kvasnice. Teď mě napadlo, že v některých chlebových směsích jsou kvasnice už namíchány, takže možná trochu do styku s vodou přijdou, ale nikdy se mi nestalo, že by se chleba nepovedl kvůli odloženému startu.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.