Rozzárka |
|
(4.1.2012 21:31:01) Máte s ní někdo zkušenost? jak chutná ve srovnání s klasickým trojobalem? Pro nezasvěcené je to směs na obalování, popř. zahušťování z hrachu.
|
Evik+Šmudla+Šmudlinka |
|
(4.1.2012 21:41:52) Mě chutná moc Nepřijde mi, že by byla výrazně cítit po hrachu. Víc ji ale používám na zahušťování, protože smažené obalované moc nemusím.
|
Rozzárka |
|
(4.1.2012 21:47:25) Děkuji, já také moc ne ale moji chlapi si v řízkách prostě libují, takže bych ráda zvolila alespoň trošku zdravější variantu Také je pravda, že teď přes zimu dost vařím zahuštěné polévky a zahušťuji buď klasicky jíškou nebo instantní rýžovou kaší a toghle mi přijde jako fajn varianta
|
Evik+Šmudla+Šmudlinka |
|
(4.1.2012 21:48:35)
|
|
Liškodlak |
|
(4.1.2012 21:51:19) Dík za tip na zahuštění polévky, už nevím, co si vymejšlet, polívky vařím pořád. Jinak kamarádka to používá na obalování řízků pro syna, který má celiakii, pochvaluje si to. Když jsem viděla cenu, usoudila jsem, že pro zdravé dítě radši budu dál obalovat ve strouhance.
|
Rozzárka |
|
(4.1.2012 22:25:12) Mně to nepřijde až tak strašně drahé, výrobce na stránkách uvádí, že na 4 porce na obalení stačí 80g, balení je 250g a stojí cca 40,- takže mi to vychází tak 4 kč na porci což bych řekla že není až tak strašný, vzhledem k tomu, že chci dětem zdraví uchovat a to zrovna klasickými řízky moc nepodpoříš
|
Rozzárka |
|
(4.1.2012 22:27:27) Vím, že smažení obecně není moc vhodné, ale zas nemáme řízky každý týden, jde mi i o to zahušťování polévek, popř. omáček
|
|
|
|
|
|
Gora |
|
(4.1.2012 21:54:33) Občas jako změnu ji použijeme, chutná nám.
|
|
MÍŠA&FÍK |
|
(4.1.2012 22:03:11) nEŘÍKALY, ŽE BY TO BYLO NĚJAK EXTRA CÍTIT PO HRACHU.
|
|
Shayla a 3 kluci |
|
(4.1.2012 22:07:17) Je výborná.
|
|
MaTaTa |
|
(4.1.2012 22:27:48) my máme tu vanilkovou a nějak ji nepoužívám,2x jsem s ní zkazila jídlo:-((
|
Rozzárka |
|
(4.1.2012 22:33:53) Vanilková mně po pravdě moc neláká, ovoce nesmažím a jiné použitíé mně na sladko nenapadá co by se u nás uplatnilo
|
|
|
Elíláma |
|
(4.1.2012 23:00:38) Hrašku jsem koupila na Jířáku, tam mi chutnala, ale musí se to snad fritovat nebo co, nikdy se mi to hezky neobalilo, naprd. Oni fritovali možná je to i tím. No ale na zauštění v pohó, jen mi na tom vadí jedna věc, pitomej hrách a takový prachy, je to ZLODĚJINA!
|
Inaaa |
|
(6.1.2012 13:54:36) Doma mi to taky nikdy tak skvěle nešlo, jinak je to ok.
|
Jaana2 |
|
(6.1.2012 19:16:44) k těm řízkům ... na vepřový to vyzkoušený nemám ( nejíme) , ale kuřecí dělám normoš v torjobalu a nasucho na pečícím papíru v troubě ( otočit , aby měly barvu) a na konci na ně dám kousíček másla rozpustit na každý. je to ňamka
|
|
|
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(5.1.2012 8:33:59) Kupuju pikantní variantu, používám občas jako pojivo pro karbanátky nebo jako obalovací těstíčko, ale většinou do polívek. Je výborná.
|
|
|