neznámá |
|
(11.12.2011 21:09:11) Podělte se o recept.
Moje teta dělala ty nejlepší pracny na světě, jemně kořeněné, akorát sladké a rozplývaly se na jazyku. Od nikoho jiného jsem tak dobrý pracny nejedla. Většinou to je přelazený a betonový vánoční zabiják, pokud mi "TO" někdo daruje, podělím drůbež. Nechápu proč se lidi s něčím tak ošklivým dělaj.
Čím to, že pouze teta pekla tak úžasné pracny, bylo to skladováním nebo receptem? Máte nějaké fígle nebo rodinné recepty na pracny?
|
Lassie66 | •
|
(11.12.2011 21:22:03) Recept mám podobný, ale v cukru neobaluji. Nesnáším obalené pracny. Jím je samotné k čaji, bez cukru (letos už je půlka pryč ), když je dám na talířek na stůl, tak je jemně pocukruji. Miluji pracny, krásně mi voní, když jsou dobře uleželé, je to pochutnáníčko.
|
Lassie66 | •
|
(11.12.2011 21:32:27) Právě - všechno je sladký. Sladké krémy, polevy, čokolády.... pracny, to je úplně jiná liga. Když jsem byla dítě, vadilo mi, že máma nedělá hodně zdobené cukroví. Dělal hodně druhů, ale většinou nepolévala čokoládou nedělala vosí hnízda a tak. Takže to my máme, pár kusů. Ale pracny, to je moje srdeční záležitost.
|
|
|
|