| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Krémy vhodné do vánočního cukroví

 Celkem 9 názorů.
 Buba1 


Téma: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 16:38:33)
Podělíte se o nějaký osvědčený krém do vánočního cukroví? Jak dlouho dopředu se dají krémy do cukroví plnit,aby to vydrželo co nejdéle?

Děkuji.~x~
 susu 
  • 

Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 17:08:35)
No, ja moc maslove naplne nepouzivam, jedina, co delam je do iseslskych dorticku. Je to 12dkg mletych orechu, 12dkg cukru, 2 zloutky, skorice, vanilka, rum. V poslednich letech mam zabranu pouzit syrove vejce, takze misto zloutku davam kousek masla, tak od oka a vic rumu.:-) Je to hodne orechove, kdo to nerad, tak to asi na nej nebude.
Pokud jde o maslove naplne, tak sem tam slepim jednu varku lineckeho, a zase od oka smicham maslo s cukrem a nejakou prichuti( kakao, cokolada, nutela, kava, orisky, karamel, kokos,...).
Slepuju tak v poslednim tydnu pred Stedrym dnem.
 Jana, 2/07+10/08+5/11 


Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 17:29:54)
Slepuju buď marmeládou, takovou tou falešnou Nutelou nebo krémem se Salka (taková ta klasika, vařit plechovku Salka 2 hodiny ponořenou ve vodě a po vychladnutí vmíchat celé máslo = je to hodně sladký).
 Blbost 
  • 

Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 17:41:40)
Třeba Nivea nebo Maryna je dobrá..
 Jája 
  • 

Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 19:35:22)
Ještě napiš, že do pikantního cukroví dáváš konňkou mast a já padnu do mdlob. Je Nivea v cukroví dobrá?
 Jája 
  • 

Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 19:35:41)
koňskou
 Moncaka 


Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 17:56:39)
Nedělám krémy do vánočního cukroví, stejně to slepované cukroví 1000 a přesto jeden druh u nás nikdo nejí, bo to chutná všechno stejně.
Když už tak bych dala marmeládu, Nutelu, nebo čokoládu.

Už se mi mockrát stalo, že když jsem ochutnálava slepované cizí cukroví, že byl krém zkažený.:-©
 Brita 
  • 

Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 18:06:59)
Krémové cukroví dělám(krém pařížský, ze salka-nedávám celé, jinak to je moc sladké, s vaječným koňakem, máslový,oříškový,...)a nikdy se mi nic nezkazilo. Plním cca 2-3 dny před Štědrým dnem, do Nového roku vydrží naprosto bezpečně. Ale pokud někdo plní třeba už teď, nedivím se, že o Vánocích to nechutná zrovna dobře.~d~
 zerat 


Re: Krémy vhodné do vánočního cukroví 

(3.12.2011 18:11:55)
Krémové věci - záleží na trvanlivosti másla. Dost dopředu plním jen medové trubičky, které potřebují opravdu hodně dlouhou dobu než změknou, ale plním je převařeným vajíčkovým krémem. Jinak plním tak den, dva před Štědrým večerem, ale třeba karamelové rohlíčky dělám o pár dní dřív a nikdy se nic nezkazilo- opravdu základ je dlouhá trvanlivost, a pak skladování v lednici při stabilní chladné teplotě ~;)

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.