MaTaTa |
|
(7.10.2011 15:42:09) Dobré odpoledne, ráda bych vyzkoušela udělat kvaš.zeleninu pickles,jak se dělá a tipy kolem přípravy,díky
|
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 |
|
(7.10.2011 16:08:11) nadrobno nakrájej zeleninu, občas dělávám, dávám tam zelí, kedlubnu, mrkev, petržel, ředkvičku a jablko, udělám toho menší keramickou misku posolím, od oka, fakt ti neřeknu kolik a prohňácám, až cítím, jak vlivem té soli a mnutí začne zelenina pouštět šťávu. pak to udusám v té misce a zakreju. mám na to přesně padnoucí talířek, kterej to neprodyšně uzavře a navrch hážu například balení mouky prostě to zatížit. nechávám cca 24 hodin a pak už jen beru, používám dalších 48 hodin, ale víc už ne
|
|
|