MaTaTa |
|
(31.8.2011 9:25:12) Dobrý den,koupila jsem si jablečný ocet,že ho budu užívat denně ráno,ale prostě ta chuť je šílená,ať to zamíchám do vody,osladím,prostě to nedám,jak se dá jinak zužitkovat vně i vnitřně?díky
|
Černá kronika |
|
(31.8.2011 9:31:19) Občas si dělám bramborový salát bez majonézy, jen přidám okurku a cibuli nebo fazolový lusky a tam se jablečný ocet hodí, dávám ho tam. Další varianta salátu jsou brambory, cibule a jablka a jablečný ocet.
|
|
Meta |
|
(31.8.2011 9:48:11) Dělala jsem si domácí a byl moc dobrý, krásně voněl i chutnal. Zřejmě vytábí nějaké hnusy ze shnilých jablek, jinak si to těžko vysvětlit. Otázkou je, zda je v takové podobě ještě nostitelem těch žádaných vlastností.
|
|
angrešt |
|
(31.8.2011 10:17:32) Kvalitní dobrý jablečný ocet se hodí např. do vídeňského bramborového salátu.
Nekvalitní jablečný ocet se dá vypotřebovat např. místo leštidla do myčky nebo místo aviváže do pračky. A pak místo něj koupit ten dobrý
|
|
Mače |
|
(31.8.2011 11:44:39) já jablečný ocet dávám do svého salátu spolu s kapkou olivového oleje ledový salát, okurka, paprika, rajčata sýr nebo kuřecí maso, a půl lžičky hořčice....)
|
|
Bouřka |
|
(31.8.2011 11:47:28) Prožeň jím pračku.
|
|
|