Razivia |
|
(24.8.2011 8:21:25) Co s obříma nakládačkama? Zavařovat na sladko-kyselo nechci, to mám spoustu malých a moc to nejíme. Dá se z nich udělat zelí, jako z kedlubny nebo z cukety a pak zavařit? Nebo udělat nějaké teplé jídlo (asi ne, že jo)? Do salátů jich mám už až kam.
|
Lída+2 |
|
(24.8.2011 9:12:55) udělej si tohle moje děti to milují a prakticky nevečeříme ob den nic jinýho a k tomu pečený brambory s trouby....nebo topinku http://www.toprecepty.cz/recept/4056-recke-tzatziky/
|
Razivia |
|
(24.8.2011 9:21:00) To dělám taky snad ob den, je to naše nejoblíbenější recept na okurky. Já bych ale ráda část zavařila, máme jich víc, než sníme a už je nikdo nechce.
|
|
|
Lída+2 |
|
(24.8.2011 9:14:27) Razivia my si přivezli bedýnku přerostlých.....nacpala jsem to do lednice a ujídáme to postupně a nosím je i na koupaliště a skoro nic už nemáme
|
|
|