makovypole |
|
(16.6.2011 22:18:01) Dívali jste se dnes? Tomu řezníkovi fandim docela a závidím tu výdrž, ale co mě strašně moc zaujalo je ta domácí šunka Láká mě to někdy vyzkoušet...
|
magrata1 |
|
(16.6.2011 22:21:47) Občas dělám, když je naděje, že ji sežereme. Nedrží tak hezky, jak ta jeho, ale to jí na kvalitě neubere.
|
|
Petrajda |
|
(16.6.2011 22:34:56) Já to náhodou sledovala a fascinuje mě ta manželka. Takovou péči, co měl před tím i teď... Jak mu třeba vařila zvlášť, takže teď si libuje, že mu může vařit totéž co sobě a dceři. A všechno mu pečlivě hlídá a počítá... Každopádně, je dobrá, a on taky, tak doufám, že to bude k něčemu i dlouhodobě.
To když si vzpomenu na díl, kde se snažil trochu zhubnout (nebo spíš zmužnět) cca 11-letý kluk, který do té doby jedl kvůli "úspoře času" hlavně sušenky... Ten kluk byl úžasnej, i když do té doby jídlo hrozné, měl přitom spoustu pohybu, žádný počítačový povaleč, ale pořád přece jen tlustej. A on si všechno poctivě načetl, i si sám občas vařil, ale doma nezájem, podpora minimální, až mi ho bylo líto. A jeho matka na závěr konstatovala, že to bylo fakt fajn, protože už mu ten fotbal jde líp...čert by mě vzal.
PS Jo, jinak k té šunce - nevypadalo to vůbec špatně
|
makovypole |
|
(16.6.2011 22:47:02) jo tak ta matka me minule točila taky, a kdo me ješte točil byla taková ta tlustá blondýnka...určite víte koho myslim, jak ta na to opravdu s*ala... Tady Ti byli fakt sympatičtí
|
MrakovaK |
|
(16.6.2011 23:11:30) byli tam horší exoti. Největší asi určitě nedávno ten mladík maník, co chtěl být moderátorem v rádiu. Ten byl ubohý.
|
|
|
DENISA + 2 | •
|
(17.6.2011 8:50:52) Jo, ta matinka me taky nadzdvihovala. Kluk mel daleko vice rozumu nez ona. Sama problem s vahou nemela, tak kluka odbyvala, proc by se namahala, ze, vzdyt jde jen o jeji dite.......
|
|
|
Ivča+2 děti |
|
(16.6.2011 22:45:27) Šunka mě taky zaujala. Holky, taky při tomhle pořadu dostáváte hlad? Většinou něco chroupu a sleduju (a závidím), jak ostatní hubnou.
|
makovypole |
|
(16.6.2011 22:47:36) heh při každým díle si říkám , že od zítřka se sebou začnu něco dělat
|
|
Černá kronika |
|
(16.6.2011 22:53:31) Já si k pořadu dala koblihu a preso se šlehačkou.
|
|
|
Siddhártha |
|
(16.6.2011 23:20:31) Nevím, jakou výdrž mu závidíš, když mu vše připravovala žena. Mít já takovou ženu, už jsem jako proutek. Zatím se stíhám najíst dvakrát, někdy i třikrát denně.
|
makovypole |
|
(17.6.2011 0:17:26) výdrž..no spíš jsem to myslela že má tu vůli do toho jít
|
|
|
Insula |
|
(17.6.2011 5:32:13) Jo, to znám. Mám i recept, ale nikdy se nám nepodařila. Vždycky byla jako vařené maso. Ale je to tou teplotou. Opravdu se to musí sledovat. Někdy jí zkusím udělat sama.
|
Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři |
|
(17.6.2011 6:32:05) vždycky to bude jako vařené maso ... ono to jen tak super vypadá, ale výsledek je takový ... aby to bylo jako šunka tak se tam musí přidávat hodně té rychlo soli či co to a to už pak o zdraví zas moc být řeč nemůže - jakože by to bylo vyloženě "čisté" ... ale bez toho to nikdy nebude chutnat jako šunka. Můžete si najít diskuze o výrobě ...je toho všude plno. My to doma kdysi dělali.
|
Silvie+dva kluci |
|
(17.6.2011 7:58:20) My jsme ji několikrát dělali a opravdu na první chuť je to hrozný nezvyk - chutově nemá se šunkou z obchodu vůbec nic společného, ale te´d už nám to ani nepřijde a občas ji uděláme - i když mně prostě víc chutná ta hnusná a nezdravá z obchodu . Formu nám dělal známý, ale viděla jsem ji v obchodě celkem běžně. Kamarádka ji dělala v tom igelitu na tlačenku a nedržela jí tvar - přece jenom to člověk tak moc nezmáčkne.
|
|
|
|
Nika89 |
|
(17.6.2011 8:18:50) Já se na to chystám o víkendu
|
|
|