Hana36 |
|
(3.3.2011 17:01:27) Chutná vám? Jaké je složení tohoto typu pečiva? Dodávají to těm řetězcům mražené, chlazené nebo jaké? Jestli to je stejné jako např. bagety prodávané k domácímu dopečení, tak mi to přijde samé Ečko a vylepšovače chuti. Po dlouhé době jsem si dnes koupila něco krásného na pohled v Albertu, ale chuť stejně nedobrá jako kaiserky z Tesca.
|
KlaudieS+M+E |
|
(3.3.2011 17:16:31) Mňam, mňam, hlavně ty bagetky... Já je ještě před pečením zezhora naříznu a potřu máslem s bylinkama
|
Hana36 |
|
(3.3.2011 17:29:36) Pamatuju si, že v německé rodině, kde jsem pobývala, kupovala paní domácí bagety k dopečení, ty dávala do mrazničky a podle potřeby rozpékala a byly výborný. Kde kupuješ? Máš zkušenost s nějakou konkrétní značkou?
|
KlaudieS+M+E |
|
(3.3.2011 17:50:21) Kupuju je v kauflandu, jsou u pečiva v normální teplotě.
|
|
|
|
Katka + 2 | •
|
(3.3.2011 17:20:16) Pečivo se vozí mražené, zůstává v -18C, před dopečením by se mělo rozmrazit na pokojovou teplotu, naskládá se na plech a dá se do trouby, aby bylo křupavější, v peci se na něj rozpráší voda...
|
Signoret |
|
(3.3.2011 17:32:02) U nás se rozmrazováním v Tescu vůbec nezabývají. Namrskají to do rozpékárny zmrazené, nastaví čas, za jak dlouho to bude rozpečené a konec. Jestli je to připálené nebo nedopečené záleží na tom, která z žen pekárnu obsluhuje. Včera jsem zakoupila jakési tmavé bulky, které se mi po rozříznutí rozpadly na malé kousky... Ještěže jsem koupila jen dvě, hnus fialovej.
|
|
|
Ananta |
|
(3.3.2011 17:21:58) Chuťově tak hodinu dvě po dopečení, na druhý den to už nejím... zažila jsem v Globusu i to, že upečenej chleba co zbyl z večera se zamrazil, ráno šoupl do pekárny, rozpekl a vyndal jako teplej čerstvej, poznat se to dalo až vystydl.
|
Babsi+2 |
|
(3.3.2011 19:11:52) Mě zase (když jsem pracovala v malinkém obchůdku) jedna babka vyslýchala, kdeže to ten chleba ohříváme; byla chudinka zblbnutá, prý si koupila rozpečený starý chleba ve velkém supíku a nechtěla naletět znovu. Uklidnila jsem ji, že jediné místo, kde by se dal u nás chleba rozpéct, je radiátor.
|
|
kreditka |
|
(3.3.2011 21:24:26) Ananto to se děje i v pekárnách. Třeba před Vánoci když se nestíhá vezmou se rohlíky, které řidiči přivezou zpět, smíchají se s čerstvými a tradá do obchodů, je to hnus, ale co naděláš
|
|
|
Dáňula |
|
(3.3.2011 18:03:22) Dodávají se mražené.
|
|
kreditka |
|
(3.3.2011 21:22:31) V pekárně jsme běžně vyráběli pro některé obchoďáky, složení bylo naprosto stejné jako bylo pro běžný prodej čerstvého zboží, jen ty pro obchoďáky se mrazily
|
|
|