| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Pečivo z dopékáren

 Celkem 13 názorů.
 Hana36 


Téma: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:01:27)
Chutná vám? Jaké je složení tohoto typu pečiva? Dodávají to těm řetězcům mražené, chlazené nebo jaké?
Jestli to je stejné jako např. bagety prodávané k domácímu dopečení, tak mi to přijde samé Ečko a vylepšovače chuti.
Po dlouhé době jsem si dnes koupila něco krásného na pohled v Albertu, ale chuť stejně nedobrá jako kaiserky z Tesca.
 HelenaPa 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:10:04)
Dalamánky z Alebrta jsou nejlepší, co jsem kdy měla. V Tescu mají ty samé, ale většinou je nedopečou tak dobře, nerozumím tomu. Ale na těchhle dalamánkách už jsem skoro závislá.~t~
 jandyk+Jiřík04/06+Káťa 11/08 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:11:19)
Tak tohle pečivo teda miluju. Vůbec mi nevadí, že to může být mražené. Chutná to výborně a je to ještě teplé.
 KlaudieS+M+E 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:16:31)
Mňam, mňam, hlavně ty bagetky... Já je ještě před pečením zezhora naříznu a potřu máslem s bylinkama~w~
 Hana36 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:29:36)
Pamatuju si, že v německé rodině, kde jsem pobývala, kupovala paní domácí bagety k dopečení, ty dávala do mrazničky a podle potřeby rozpékala a byly výborný.
Kde kupuješ? Máš zkušenost s nějakou konkrétní značkou?
 KlaudieS+M+E 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:50:21)
Kupuju je v kauflandu, jsou u pečiva v normální teplotě.
 Katka + 2 
  • 

Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:20:16)
Pečivo se vozí mražené, zůstává v -18C, před dopečením by se mělo rozmrazit na pokojovou teplotu, naskládá se na plech a dá se do trouby, aby bylo křupavější, v peci se na něj rozpráší voda...
 Signoret 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:32:02)
U nás se rozmrazováním v Tescu vůbec nezabývají. Namrskají to do rozpékárny zmrazené, nastaví čas, za jak dlouho to bude rozpečené a konec. Jestli je to připálené nebo nedopečené záleží na tom, která z žen pekárnu obsluhuje.
Včera jsem zakoupila jakési tmavé bulky, které se mi po rozříznutí rozpadly na malé kousky... Ještěže jsem koupila jen dvě, hnus fialovej.
 Ananta 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 17:21:58)
Chuťově tak hodinu dvě po dopečení, na druhý den to už nejím... zažila jsem v Globusu i to, že upečenej chleba co zbyl z večera se zamrazil, ráno šoupl do pekárny, rozpekl a vyndal jako teplej čerstvej, poznat se to dalo až vystydl.
 Babsi+2 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 19:11:52)
Mě zase (když jsem pracovala v malinkém obchůdku) jedna babka vyslýchala, kdeže to ten chleba ohříváme; byla chudinka zblbnutá, prý si koupila rozpečený starý chleba ve velkém supíku a nechtěla naletět znovu.
Uklidnila jsem ji, že jediné místo, kde by se dal u nás chleba rozpéct, je radiátor.
 kreditka 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 21:24:26)
Ananto to se děje i v pekárnách. Třeba před Vánoci když se nestíhá vezmou se rohlíky, které řidiči přivezou zpět, smíchají se s čerstvými a tradá do obchodů, je to hnus, ale co naděláš
 Dáňula 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 18:03:22)
Dodávají se mražené.
 kreditka 


Re: Pečivo z dopékáren 

(3.3.2011 21:22:31)
V pekárně jsme běžně vyráběli pro některé obchoďáky, složení bylo naprosto stejné jako bylo pro běžný prodej čerstvého zboží, jen ty pro obchoďáky se mrazily

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.