Dadulka,02/06,06/07 |
|
(22.12.2010 19:51:36) Ahoj, cukrářky prosím pomoc Udělala jsem výborný krém ze šlehačky, čokolády, to jsem svařila dohromady a přimíchala díl másla,cca 1/3 kostky,ale trápí mě trvanlivost. Nezkysne ta šlehačka? Díky za zkušenosti
|
kreditka |
|
(22.12.2010 20:10:06) Pokud to budeš mít v chladu tak by to mělo několik dní vydržet, záleží taky na trvanlvosti šlehačky a másla, nejsem teda cukrářka
|
Dadulka,02/06,06/07 |
|
(22.12.2010 20:28:25) No máslo je do ledna, šlehačka byla taky a přesto nevím
|
kattynka a 2 čertici |
|
(22.12.2010 20:39:26) Dadulko, a jak je přesně ten recept, zní dobře, že bych to zkusila, nemusím máslové hutné krémy. díky
|
Dadulka,02/06,06/07 |
|
(22.12.2010 21:28:19) Dáš vařit 1 šlehačku(poctivou 33%), do teplé nastrouháš 3 čokolády na vaření (já dala jen 1 a je to výborné, takže si myslím, že ty 3 jsou přehnané), chvilku povaříš, pak necháš vychladnout a zašleháš podle receptu 1 lžíci másla, já dala cca 1/3 kostky. Chutná jak pařížská šlehačka
|
Baba Jaga |
|
(22.12.2010 22:53:09) Já dělám taky jednu tabulku čokolády na jednu šlehačku (ještě lepší jsou čokoládové kaštany, mňam) a ztužovač, máslo nedávám.
|
|
|
|
|
|
|
|