Klariček+T(06/08)+N(04/13) |
|
(21.12.2010 18:10:57) Zdravim, dostala jsem od tchyne cely pytlik cerstvych brusinek. Ale na jidlo samotne jsou kysele. Chtela bych z nich udelat nejake lehci vanocni cukrovi, klidne i nepecene. Nemate nekdo nejaky typ? Dekuju moc
|
Summer_09 |
|
(21.12.2010 18:27:19) Jasně, já znám něco podobného jako tohle
http://www.recepty.cz/recept/kokosova-ocka-15099
ale do každé se místo čoko dává brusinka právě.
Jinak recept z gurmetu je skoro stejný, jen másla je tam ne 80 ale 100. Chci to zkusit, manžel se tváří že jako jooooo :)
|
Klariček+T(06/08)+N(04/13) |
|
(21.12.2010 18:37:11) To vypada vcelku zajimave, ale nebudem tam ta cerstva brusinka moc kysela? Jeste me napadlo, dali by se pouzit na zpusob rozinek? Namocit do rumu a pak nejak zapracovat? Ale nevim.
|
Summer_09 |
|
(21.12.2010 21:23:47) já myslím že rumu není nikdy dost :)) taky jsem vrzla višně do rumu a byly o MOC lepší!
|
|
|
|
Ráchel, 3 děti |
|
(21.12.2010 18:44:07) umíš anglicky? jestli jo, tak jsem dělala tohle: http://allrecipes.com/Recipe/Cranberry-Orange-Cookies/Detail.aspx ta poleva je tam zbytečná, ale můžeš ji dát, pokud nemáš ráda kyselost brusinek tím, že jsou v tom čerstvý brusinky, tak se to musí relativně rychle sníst a je lepší to skladovat v lednici
|
|
Mája+M(7/11) |
|
(21.12.2010 20:10:28) Já je přidávám do marokánek, výborně se na to hodí, protože jsou měkké.
|
Dreza |
|
(22.12.2010 10:00:03) Teď jsem ochutnávala u kámošky marokánky s brusinkama a byly opravdu výborný.
|
|
|
|