| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přemrzlé nasládlé brambory

 Celkem 11 názorů.
 schumi1 


Téma: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:00:37)
Ahoj, jsem asi divná, ale já ty sladký brambory fakt zbožnuju. A teď mě napadlo, jestli náhodou nejsou nějak zdravotně závadné.Díky.
 Markéta 
  • 

Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:01:53)
Taky je miluju :-)
 perko 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:04:58)
Mňam ~:-D
 Leňula, Andělka a Emilka 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:11:59)
No tak sladký brambory jako takový ano ~w~

ale ty klasický přemrzlý jsem humus ..... rozblemcanej ....
 schumi1 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:14:11)
ne ne, o rozblemcaným hnusu já nemluvím, jen o trošku nasládlých brambůrkách z vlastního sklepa, které zřejmě trošku přemrzly:-) barva i konzistence jsou normální
 KatVafi 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:19:12)
Fakt??? ~e~~e~~e~ To se máš, mě se zvedá kufr jen když si na tu chuť vzpomenu a děsím se, že za chvíli tak budou zas chutnat všechny, jako každý rok :-©:-©:-©, to pak pečeme jen hranolky nasucho v troubě nebo se dělá rýže, těstoviny apod. Ale my máme brambory jen kupovaný a to je fakt většinou humáč...
 Persepolis 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:40:10)
Nejsou škodlivé. Dle mého názoru jsou akorát pěkně hnusné.
 TiNiWiNi 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 20:59:34)
Miluju! Vzpomínky na brambory ze sklepa mé babičky ~R^
 Mili+2 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 21:18:30)
Vzpominky na krizi v Srbsku devadesatych let. Fujtajbl. Teda zaplat Pambu ze byly aspon ty brambory .
 Stáňa * 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(19.12.2010 23:25:53)
Taky je mám ráda, ale jen ty domácí. I když máme zaizolovaný sklep a zavřené okýnko, tak stejně při velkých mrazech ta teplota klesne.
Doma jsme jetakhle jedli od února do nových. Nebyly až do léta naklíčené, jen nasládlé. Prostě změna škrobu na cukr.
 magrata1 


Re: Přemrzlé nasládlé brambory 

(20.12.2010 10:04:00)
škrob je polysacharid-má dlouhý řetězec prvků v molekule. Ten se mrazem rozštěpí na jednoduché cukry.
Škodlivé jsou zelené brambory. U takových, kde si nejsi jistá, to prý neutralizuje kmín při vaření.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.