cihla |
|
(19.12.2010 0:41:04) Myslím tím obyčejnou vánočku, akorát se do těsta přidávají brambory. Náhodou jsem na idnes zahlédla recept a láká mě to, ale bojím se, aby to nebylo moc jiné od toho, na co jsme zvyklí (a vánočka je u nás důležitější než celá štědrovečerní večeře). Takže, otázka pro ty, co jí pečou - v čem je hlavní rozdíl oproti normální vánočce? Máme rádi takovou hutnější, trošku mazlavou (ne nedopečenou, težko se to vysvětluje, ale prostě musí být uprostřed taková matlavější)
|
zerat |
|
(19.12.2010 9:00:45) Vánočka bude hutnější. Dělávala ji moje maminka a jo chutnala nám. Ale já dělám bez brambory a podle mě je jako peříčko, krásně klouže do krku, uvnitř je taková kyprá... za mě mnohem chutnější než s bramobrem
|
|
|