Hilly. |
|
(7.10.2010 18:33:06) Právě jsem objevila ve spíži sušené houby zavřené ve skleněné dóze. Bohužel si nemůžu vzpomenout, jak dlouho je mám...rok, dva, tři? Chci z nich udělat houbovou omáčku tak, že je přidám do hovězího vývaru. Koukala jsem na ně, žádný mol v nich není, vypadají normálně, vůně taky, ale nejsem si jistá, jak jsou staré. Co myslíte, můžu je použít?
|
Kopřiva Dvoudomá |
|
(7.10.2010 18:33:59) Rok, dva, tři, toho bych se nebála...
|
Hilly. |
|
(7.10.2010 18:38:37) A můžu to dát tříletému děcku?
|
kreditka |
|
(7.10.2010 18:46:38) Proč bys nemohla, pokud tam nejsou moly nebo plísně a houby byly dobře uzavřené měli by být v pořádku
|
Jana, 2/07+10/08+5/11 |
|
(7.10.2010 19:07:10) Jestli je na houby zvyklé, tak proč ne, jestli moc ne, tak opatrně, houby jsou těžké. Taky bych si dala.
|
kreditka |
|
(7.10.2010 21:08:02) Tak jasný jsou blbě stravitelný, taky nepředpokládám že by jich mělo dostat dítě půl košíku
|
|
|
|
|
|
kreditka |
|
(7.10.2010 18:41:55) Já je měla 5 let a byly OK
|
Hilly. |
|
(7.10.2010 18:49:19) To jsem chtěla slyšet...díkyJá se teď spontánně rozhodla pro tu houbovou omáčku, tak se mi už nechtějí měnit plány, páč vývar už bublá na plotně
|
|
|
Opatrná |
|
(7.10.2010 20:14:12) Já bych použila
|
|
|