Isabellla |
|
(21.6.2010 17:10:09) Koupila jsem minulý týden v Albertu krůtí prsa v akci za 89kč/kg. Dneska jsem udělala omáčku a to maso pálí jako blázen. Nevíte čím to může být? On už i ta cena byla dost podezřelá, nevím jestli to můžu dát malýmu, když to tak pálí. Nekupoval jste je někdo taky náhodou? Nebude to zrovna asi žádná výhra.
|
Tvoje horší já |
|
(21.6.2010 17:11:21) To je divný. Jseš si jistá, žes nepřidala do omáčky nic pálivého?
|
Isabellla |
|
(21.6.2010 17:14:07) Nejdřív jsem si to taky myslela, ale pepře jsem dala normálně trošku, a když dám do pusy samotné maso, tak prostě děsně pálí. Omáčka jako taková moc ne.
|
Leontýnka+3 |
|
(21.6.2010 17:15:29) Nebylo to maso křehčené?? Ono se totiž prý křehčí nějakou směsí z koření.
|
Tvoje horší já |
|
(21.6.2010 17:16:49) Myslím, že se tam dává jen voda. Říká se tomu vznešeně křehčené, pravý důvod je, aby to víc vážilo.
|
Tvoje horší já |
|
(21.6.2010 17:18:26) Tak asi máš pravdu s tím křehčeným masem. Může to být i pálivé. Každopádně je to humus. http://clanky.vareni.cz/krehcene-maso-aneb-masny-polotovar/
|
Isabellla |
|
(21.6.2010 17:22:43) Tak jsem zase o něco chytřejší, je to křehčené maso, asi tak po roce jsem nakupovala jinde než normálně a už zase dlouho nebudu. Jinak původ je ale český Mikulov, jakost A.
|
|
|
|
|
Tvoje horší já |
|
(21.6.2010 17:16:10) Nejez to. Odkud maso pochází? Kupuju jen české. Vsadím se, že pokud prohlédneš obal, najdeš nějakou exotickou zemi původu jako Brazílie, Čína nebo tak.
|
|
|
|
Insula |
|
(21.6.2010 17:14:41) Tak pokud bych si byla jistá, že jsem tam nic pálivého nedala, tak bych to nejedla. Dítěti bych pálivé nedala vůbec, stejně ti to pravděpodobně jíst nebude.
|
I-r-e-n-a |
|
(21.6.2010 17:57:39) jednou v pořadu JSTE TO CO JÍTE křehčené prsa probíraly a hodně hanily,od té doby je nekupuju.Taky se mě jednou stalo že byly jakoby kořeněné.Dřív jsem je kupovala na čínu ale teď už je neberu vůbec
|
linda | •
|
(21.6.2010 18:09:34) minuly tyden v akci a az dneska jsi delala?! to bych vyhodila, kureci maso delam ten samy den, maximalne druhy den (a musi mit 5 dni do expirace), v akci bych nikdy nekoupila
|
Winky | •
|
(21.6.2010 18:12:36) no tak mohlo to být "minulý týden" klidně i včera nebo v sobotu, že....
Ale jinak je fakt, že v obchoďácích se u baleného masa dá "fixlovat" s datem spotřeby, sama jsem kdysi byla na brigádě v Delvitě (ta už dnes asi neexistuje) a bohužel se to občas dělalo :-(
|
Isabellla |
|
(21.6.2010 18:18:34) Byly hluboce zmrazené, s douhým datem spotřeby.
|
aachje skunk a tři holky |
|
(21.6.2010 18:25:21) http://www.rodina.cz/nazor12049041.htm
|
|
|
|
|
|
|
MarianaN |
|
(21.6.2010 18:37:58) Určitě byla křehčená, to se mi taky loni stalo. Mám bezlepkovou dietu a křehčené maso může obsahovat lepek
|
Margottka |
|
(21.6.2010 18:50:27) Ty křehčená krůtí prsa opravdu pálí, nevím čím to je.Jsem již poučená a nekupuji je.
|
|
|
dajmab |
|
(21.6.2010 20:30:06) Takhle jsem vyhodila rovnou do koše krůtí rolku z Billy, myslela jsem, že to maso musí být asi rozmražené a znovu zmražené a zkažené. Byl to fakt hnus, kromě pálení to taky dost divně páchlo. Nikdy víc.
|
|
milujimoře |
|
(21.6.2010 20:39:00) Jo taky jsme je kupovaly v Albertu v akci 89Kč byl to hnus, musely jsme je vyhodit, malý bych to nedala ani náhodou
|
|
Michaelas |
|
(21.6.2010 23:03:45) Ano, křehčené maso bývá napuštěno slanou vodou + další směsí, je to na tom štítku na mase napsáno. Po tom, co se mi to taky stalo a štítek jsem si přečetka už jsem křehčené maso nekoupila, to raději připlatím.
|
|
arsiela, |
|
(22.6.2010 7:57:47) Ajaj polský křehčný svinstvo.Nedat ani psovi:Poláci nedodržujou normy,napouštěj to všemožným svinstvem.Před 14 dny se z albertu stahovalo nebezpečný kuřecí z Polska.Prostě ahold nebrat.
|
|
Babsi+2 |
|
(22.6.2010 16:10:55) Taky se nám to stalo, to jsme ještě netušili, co to znamená křehčené. Od té doby když vidím "křehčené" a utíkám. Je to fakt hnus a raději si tohle "maso" nedám ani na návštěvě.
|
|
|