Meluzína78 |
|
(1.7.2009 20:34:37) Ahojte, zamilovala jsem se do brusinek. Konkrétně do bio nedoslazovaných brusinek sušených. Ale ta cena... a tak se ptám, sbíráte někdo brusinky a jak je upravujete? Máte nějaké "brusinkové" tipy na dobroty, nejlépe bez cukru? Díky, Mel.
|
Michaela Pecharová |
|
(1.7.2009 21:30:39) Melu, máš zahrádku? Já mám jeden mladý keříček a sklidila jsem z něj loni několik vrchovatých hrstí Přemýšlím, že až budu dělat časem další vřesoviště, pořídím jich víc
|
Meluzína78 |
|
(1.7.2009 21:52:23) no, ja ne, ale u rodicu by to asi slo. Je to nachylny? Bezva napad. Jak je zpracovavas?
|
Michaela Pecharová |
|
(1.7.2009 21:59:52) Zpracovávám přímo ústy Chtějí podmínky jako vřesy, a klidně i hodně slunné stanoviště. Zrovna dnes jsem koukala, jedna kulička začíná pomalinku červenat, jinak tedy hotové bývají (aspoň loni byly) v září a říjnu. Určitě záleží na počasí a množství slunce. Až bude víc keříků, budu nějak řešit zpracování, zatím to mám jako ňamku pro sebe a dítka
|
Meluzína78 |
|
(1.7.2009 22:05:14) to je ale super inspirace! To ja pozadam rodice o kousekmista a taky do toho pujdu. Muzu se jeste zeptat, kdes porizovala kerik? Dekuju!
|
Michaela Pecharová |
|
(1.7.2009 22:34:25) V normálním zahradnictví... A to je spíš takové normální, na menším městečku... Určitě bez potíží seženeš Přeju hodně úspěchů!
|
|
|
|
|
|
Jahala. |
|
(1.7.2009 22:14:33) romixovat brusinkový kompot s kondezovaným mlíkem skvělý krém
|
|
|