Meluzína78 |
|
(12.6.2009 14:57:07) děláte někdo? Nemáte tip? Já normální nesmím (příliš tučné, kalorické, slané), ale ráda bych si občas trošku brambor dala. Vím, že se dělají třeba na plechu v troubě, ale nevím přesně jak, čím okořenit, jak silné, jak dlouho péci. Poradíte, prosím? Díky moc, Mel.
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(12.6.2009 16:24:57) nakrájím brambory na cca 3mm plátky dám na silikonovou podložku a peču v troubě do zlatova někdy dám pizza koření, česnek, sýr....
|
|
červík + V. 6/03 + L. 5/08 |
|
(12.6.2009 16:26:38) nakrájím brambory na cca 3mm plátky dám na silikonovou podložku a peču v troubě do zlatova někdy dám pizza koření, česnek, sýr....
|
Petra | •
|
(12.6.2009 17:53:57) Přesně tak, jak tu bylo už řečeno. Ovšem já ty brambory normálně oškrábu a pak až nakrájím na kolečka (cca půl cm). Peču také na pečícím papíře na max. 220 st. Upečené je promíchám v misce s trošičkou soli, másla a česneku, ale chutnají mi zcela samotné - nejlépe ještě horké!
|
|
|
Meluzína78 |
|
(12.6.2009 18:27:28) díky moc všem za tipy, právě jsem dala plech do trouby, tak jsem na ten výsledek moc zvědavá a písnu se m výsledek
|
|
Meluzína78 |
|
(12.6.2009 22:36:48) tak první pokus se celkem zdařil,sice nebyly moc křupavý (jak to děláte????), ale byly vynikající, udělala sjem k nim pesto z česneku, olivového oleje, mořské soli a fůůůůry bylinek a byl to tedy zážitek!
|
lenule |
|
(15.4.2011 0:03:55) hojky, nevím jestli se k tobě tento příspěvek dostane, ale chtěla jsem ti jen poradit. Taky jsem měla stejny problém, nikdy nebyly tak dobré jak bych si predstavovala :). Pak jsem, ale zkusila snacky na smažení. Pišou, že tam nejsou žádné konzervacni latky, tak snad rikaj pravdu:)) Nicmene jsou supr, strasne navykove
|
|
|
Jedůfka / 99,00 |
|
(12.6.2009 23:22:46) Závidím, že můžeš brambory, já mám zakázané sacharidy, tak jsem už pár měsíců bez brambor. Bože, jak mi chybí...
|
|
|